您的位置:小马过河 > 托福频道页 > 托福阅读 > 老托福阅读100篇下载(WORD版本原文+解析+答案)
400-920-8185

老托福阅读100篇下载(WORD版本原文+解析+答案)

2018-12-06 17:25 小马过河 admin

分享到:0

摘要:老托福阅读100篇能够让你提前了解托福阅读真题形式,了解托福阅读难度,使你托福备考的必备资料,下面我们就来详细了解下老托福阅读100篇的详细内容。

  托福阅读100篇全部为托福真题,需要老托福阅读真题的学生快快点击下载吧!

  托福阅读高分需要学生大量的练习,所谓熟能生巧,但是托福阅读练习材料也需要我们精心挑选,如果能用真题练习托福阅读是再好不过了,本文就来为你推荐100篇老托福阅读,共大家参考。

  老托福阅读100篇内容速览

  文件大小:194 KB (198,676 字节)

  文件类型:word

老托福阅读100篇

  老托福阅读100篇(1995.08真题)

  Question 1-9

  Investigation of the Deep-Ocean

  Keywords: ocean, researchers, techniques, samples, rocks

  The ocean bottom – a region nearly 2.5 times greater than the total land area of the Earth – is a vast frontier that even today is largely unexplored and uncharted. Until about a century ago, the deep – ocean floor was completely inaccessible, hidden beneath waters averaging over 3,6000 meters deep. Totally without light and subjected to intense pressures hundreds of times greater than at the Earth's surface, the deep – ocean bottom is a hostile environment to humans, in some ways as forbidding and remote as the void of outer space.

  Although researchers have taken samples of deep – ocean rocks and sediments for over a century, the first detailed global investigation of the ocean bottom did not actually start until 1968, with the beginning of the National Science Foundation's Deep Sea Drilling Project (DSDP). Using techniques first developed for the offshore oil and gas industry, the DSDP's drill ship, the Glomar Challenger, was able to maintain a steady position on the ocean's surface and drill in very deep waters, extracting samples of sediments and rock from the ocean floor......

  以上内容就是有关老托福阅读100篇的部分内容,网络上成套的真题不易获得,这是小编花费了大量的时间为大家汇总的,希望在接下来的时间内,考生们能够用心复习以上内容。

 

以上为资料部分内容展示,

要获取完整资料,请点击以下按钮获取。



相关字搜索:老托福阅读100篇   老托福阅读100篇下载   

Copyright ©2004-2018 www.xiaoma.com All Rights Resserved 小马过河版权所有

课程咨询电话:400-920-8185 邮箱:tech@sanlischool.com

课程咨询请扫描以上二维码

关于我们 网站地图

京ICP备14009560号-3

京公网安备 11010802021370号