您的位置:三立在线 > 托福频道页 > 托福资讯 > 托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)
400-808-3771

托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)

2015-11-02 15:10 三立在线 lihongyan

分享到:0

摘要:托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)!同学们在复习托福阅读真题时大都是通过tpo模考软件,这样很不利于同学们在TPO阅读的深度复习,同学们练习完之后都会深度解析文章随手做笔记,而用软件就不那么方便灵活,因此小编给出一份完整的托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)内容。

  同学们使用托福tpo阅读电子版时的会更便捷一点,小编给出的电子版内容主要是方便大家打印成纸质版的进行逐篇文章分析,同学们随小编一起来看看托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案),托福阅读TPO内容是比较权威的真题内容再现,同学们要认真练一练哦!

  托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)内容如下:

托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)

  TPO3-1-1 原文:Architecture

  Architecture is the art and science of designing structures that organize and enclose space for practical and symbolic purposes. Because architecture grows out of human needs and aspirations, it clearly communicates cultural values. Of all the visual arts, architecture affects our lives most directly for it determines the character of the human environment in major ways.

  Architecture is a three-dimensional form. It utilizes space, mass, texture, line, light, and color. To be architecture, a building must achieve a working harmony with a variety of elements. Humans instinctively seek structures that will shelter and enhance their way of life. It is the work of architects to create buildings that are not simply constructions but also offer inspiration and delight. Buildings contribute to human life when they provide shelter, enrich space, complement their site, suit the climate, and are economically feasible. The client who pays for the building and defines its function is an important member of the architectural team. The mediocre design of many contemporary buildings can be traced to both clients and architects...

  Paragraph 1: Architecture is the art and science of designing structures that organize and enclose space for practical and symbolic purposes. Because architecture grows out of human needs and aspirations, it clearly communicates cultural values. Of all the visual arts, architecture affects our lives most directly for it determines the character of the human environment in major ways...

  1. According to paragraph 1, all of the following statements about architecture are true EXCEPT:

  ○Architecture is visual art.

  ○Architecture reflects the cultural values of its creators.

  ○Architecture has both artistic and scientific dimensions.

  ○Architecture has an indirect effect on life.

  参考答案:

  1. ○ 4

  2. ○ 3

  3. ○2

  4. ○ 4

  5. ○ 2

  6. ○ 1

  7. ○ 2

  8. ○ 3

  9. ○ 4

  10. ○ 1

  11. ○ 3

  12. ○ 2

  13. ○ 4

  14. Architects seek to create…

  Over the course of the…

  The discovery and use of…

  答案解析:

  第一题,D,选非题。问以下关于建筑的陈述都正确,除了哪一个。选非题,整篇文章都在说建筑,通过题干没法定位,所以本题用选项定位,A 建筑是视觉艺术,通过visual art定位到最后一句,说在所有视觉艺术中,建筑最直接影响我们的生活因为什么什么,所以A正确不选;B 建筑反映了其发明者的文化价值观,通过cultural values定位到第二句后面,它清楚传达了文化价值,没问题;C 建筑有艺术和科学的维度,对应首句建筑是艺术和科学,没问题;D 建筑不直接影响生活,与通过A定位的最后一句话affects our life most directly冲突,所以就选D。

  以上是小编对托福tpo阅读真题word版下载打印(译文+答案)的详细介绍,托福阅读是同学们比较容易得分的项目但是要得一个高分是很不容易的,因此同学们要好好利用这37套阅读真题内容,相信同学们会有一个大的提升。



相关字搜索:托福tpo阅读真题word版下载打印   tpo阅读真题word   

Copyright ©2004-2018 www.xiaoma.com All Rights Resserved 三立在线版权所有

咨询电话:400-808-3771 地址:上海市静安区愚园路172号B座12楼

关于我们 网站地图

沪ICP备16042710号-7

京公网安备 11010802021370号